Sunday, July 3, 2011

RINDU!!!RINDU!!RINDU!!!!!

aku rindu sgt2 kat dia...3 bulan dah dia pegi sabah..balik sini pun xtau bila.....kenapa la sabah tu kena naik flight? xde duit..dan x mungkin utk pegi sana. mak xkan bagi. balik la sini...please...

kenapa hubungan x semudah yg di sangka...skrg dugaan mcm ni pulak..sblm ni aku x hbs blaja..skrg..dia pegi jauh pulak...rindu nya....

Monday, May 2, 2011

rasa hati ini...

cemburukah aku?
kenapa aku merasakan begini?
kenapa aku tidak boleh merasa seperti org lain..
terlalu banyak aku berkorban untuk dia..
sampai bila aku perlu berkorban?

semakin lama dia semakin jauh dari diriku..
semakin hari semakin sibuk..
bukan tidak memahami tapi siapa yang akan memahami hatiku ini?
siapa yang nak mendengar keluh resah hati aku bila aku perlukan dia tapi dia tiada...

tapi kenapa org lain boleh? kenapa tiap kali susah pasangan mereka selalu ada..aku? dia jauh..tak boleh buat apa2 pun..aku selalu buat semua benda sendiri..sedih bila memikirkan nasib diri ini...

AKU PASRAH...

Tuesday, June 22, 2010

HMMMM..................

BOSAN DGN KEHIDUPAN SEMASA PRAKTIKAL... KADANG2 AKU TERFIKIR KNAPA AKU PERLU MELAKUKAN SUMER NI..APE YANG AKAN AKU LALUI NANT..TP BILE DI UNDUR SEMULA AKU INGIN TUKAR KOS YG AKU BELAJAR...LEBIH BAIK AKU BLJR APE YG X PERLU MENYUSAHKAN DIRI...HMMM..MEREPEK JE AKU NI....

Wednesday, March 24, 2010

seram sejuk weiii..........

waduh3...kok nya arini ada exam lagi..................

gawat begini....i'm very worried u know....



dah study dah tapi still rase bedebar2 la.....
cmne ni.....huk3


wish me luck ok.....doa dr anda akan membuatkan saye lebih tenang...insyaAllah...

Ya Allah...semoga aku dpt menjawab dengan jayanya....amiiinnnnn....

Saturday, March 20, 2010

kepala pusing

hari ni sakit kepala la...


nk study pun mls x de mood je rasa...korg rajin ke nk stdy??

hahahahaha...otak tepu...mood tolong la dtg...dgn kuasa bulan akan menghukum muuuuuuuuuu..



ding dong nye kepala.....tolong saya..


p/s: hanya ingin menulis walaupun nilainya kosong.noktah.





walau setinggi mana pun, aku akan cuba menggapai mu
biarpun hanya ilusi semata2.......

Thursday, March 18, 2010

makan

telur bistik
sup kosong

nasi putih
teh o ais








sangat kenyang!


alhamdulillah..................

p/s: sedang merindui dia........................

Monday, March 23, 2009